Відомий медіаменеджер і медіаексперт Сергій Чернявський прочитав для студентів-журналістів лекцію «Невідомі історії про війну, які виходили на перших шпальтах світових 3MI»

11 квітня 2024 року в межах співпраці кафедри журналістики ПНПУ імені В. Г. Короленка з Академією української преси  у Центрі дослідження полтавської журналістики відбулася гостьова лекція «Невідомі історії про війну, які виходили на перших шпальтах світових 3MI» Сергія Чернявського, відомого українського медіаексперта й медіаменеджера з більш ніж 20-річним досвідом консультування ЗМІ за різними напрямами.

          Лектор на матеріалі провідних зарубіжних друкованих видань США, Великої Британії, Німеччини, Іспанії, Китаю, проаналізував специфіку висвітлення  іноземними журналістами  повномасштабного вторгнення росії в Україну.

          Наприкінці зустрічі відбулося цікаве обговорення перспектив розвитку інфомедійної сфери в Україні  умовах воєнного стану.

          Такі зустрічі науковцями і професіоналами-практиками в межах взаємодіїї кафедри журналістики й Академії української преси є систематичними. Це  формує у здобувачів освіти комплексну систему професійних знань та здатність розв’язувати складні спеціалізовані задачі та практичні проблеми.

Ви можете залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментар