Магістрантки і викладачі кафедри журналістики навчали учнів медіаграмотності

У межах Всесвітнього тижня медіаграмотності з ініціативи кафедри журналістики ПНПУ імені В.Г. Короленка відбулася низка тематичних заходів. Зокрема, професор Світлана Семенко підготувала на факультеті філології та журналістики стендову презентацію, присвячену актуальним питанням медіаграмотності. А магістрантки Катерина Долженкова й Анастасія Панкратова, які навчаються за спеціальністю «Журналістика», 8-9 листопада 2018 р. відвідали разом із викладачами Сергієм Шебелістом, Оксаною Зелік, Лесею Лисенко загальноосвітню школу № 38 та гімназію № 17.

У бесідах з учнями вони наголосили на важливості медіаграмотності та медіаосвіти для сучасної людини, яка має критично сприймати всю інформацію та перевіряти джерела її походження. Особливий акцент студентки зробили на кіноосвіті й поділилися з аудиторією практичними навичками зйомок відео, яке учні різного віку активно знімають на мобільні телефони і фотоапарати.

Окрім того, Катерина й Анастасія проанонсували у школах конкурс соціальної реклами, запросивши брати в ньому участь усіх охочих. Про його подробиці за посиланням:

kafjournalistik.com.ua/?page_id=1497&fbclid=IwAR1livNcybHJQ7Xlbl5AuQV25Y2iqn0JTaZsQKDPwqkuDdO0K_8PqUfqaBo)

 

Ви можете залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментар