IV Міжнародна науково-практична конференція «Журналістика. Філологія. Медіаосвіта»

Упродовж 4-5 жовтня 2018 р. на факультеті філології та журналістики ПНПУ імені В.Г. Короленка тривала науково-практична конференція «Журналістика. Філологія. Медіаосвіта», котра цьогоріч уже вийшла на міжнародний рівень. Співорганізаторами заходу, приуроченого до 100-ліття факультету, стали Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки в Луцьку й Університет Яна Кохановського в м. Кєльце (Республіка Польща).

Із вітальним словом до учасників наукового форуму з широкою географією звернулися проректор університету з наукової роботи Сергій Шевчук, декан факультету філології та журналістики Оксана Кирильчук і голова Полтавської обласної організації Національної спілки журналістів України Євген Лопушинський.

Робота конференції відбувалася у таких секціях: «Теорія та методологія масової комунікації», «Історія української та світової журналістики», «Етичні орієнтири сучасних ЗМК. Мистецтво в соціальних комунікаціях», «Мовні, жанрові й національно-культурні особливості текстів ЗМК», «Сучасні тенденції в PR і рекламі. Регіональна журналістика й перспективи її розвитку» і «Проблеми видавничої справи та редагування. Медіаосвіта у вищій і загальноосвітній школі».

Доповіді учасників конференції видані у спеціальному випуску наукового журналу «Молодий вчений», який включено до міжнародних каталогів наукових видань і наукометричних баз РИНЦ, Google Scholar, CiteFactor, Research Bible й Index Copernicus.

Докладніше про захід – у сюжеті полтавської телевізійної студії «Місто» за посиланням: https://youtu.be/60BGYtl09yA 

Фото 

Відео

Ви можете залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментар