Кафедра журналістики провела презентацію СОП «Реклама і зв’язки з громадськістю» студентам спеціальності 061 Журналістика

23 березня 2022 р. викладачі кафедри журналістики провели презентацію сертифікатної освітньої програми «Реклама і зв’язки з громадськістю» для студентів першого курсу спеціальності 061 Журналістика.

Завідувачка кафедри Світлана Семенко ознайомила студентів-журналістів із метою та навчальним планом СОП, наголосила на можливостях професійного зростання при опануванні сертифікатної освітньої програми «Реклама і зв’язки з громадськістю».

Гарантка ОП «Журналістика» доцентка Марина Свалова презентувала освітні компоненти СОП та окреслила ключові результати навчання.

Автори сертифікатної програми продемонстрували презентації кожного освітнього компонента СОП та відповіли на запитання здобувачів.

Доцентка Леся Лисенко наголосила, що сертифікатна освітня програма і короткі презентації навчальних дисциплін розміщені на сайті кафедри. https://kafjournalistik.com.ua/?page_id=2709. Всі охочі можуть більше детально з ними ознайомитися.

Ви можете залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментар