Викладачки кафедри журналістики – експертки регіональної магістральної (не)конференції міні-EdCamp Poltava

20 квітня викладачки кафедри журналістики ПНПУ Оксана Зелік і Леся Лисенко взяли участь у регіональній магістральній (не)конференції міні-EdCamp Poltava, яка відбувалась у Полтавській гімназії №17 Полтавської міської ради Полтавської області.

EdCamp Ukraine – освітній проект для шкільних педагогів, який проходить у новому форматі дискусійного заходу для професійного зростання. Тема цьогорічної зустрічі – «Збагачуємо не лише власне життя, а й робимо світ кращим для всіх». Полтавська (не)конференція зібрала більше ніж 250 учасників з різних областей України.


Викладачки ПНПУ виступили спікерками на двох експертних паралелях. Їхня участь у проекті є продовженням медіаосвітньої лінії діяльності кафедри журналістики. Леся Лисенко провела міні-тренінг «Кіноосвіта в сучасній школі: основні напрямки впровадження». Оксана Зелік – міні-тренінг «Буктрейлер як засіб формування культури читання».

Проекти EdCamp Ukraine відбуваються на шкільному, регіональному й національному рівнях з орієнтацією на інноваційну освітню діяльність, актуальність знань і педагогічного досвіду, формування опцій професійного розвитку.

У 2019 році формат EdCamp потрапив у топ-100 світових освітніх інновацій за версією рейтингу HundrED. Україна стала дев’ятою країною у світі та третьою в Європі, яка долучилася до цього міжнародного проекту.

Ви можете залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментар